Culinair genieten bij
Hotel Brugge-Oostkamp
Home > Restaurant & Bar

Restaurant & Bar

Restaurant Cruydenhove

Voor culinaire verrassingen bent u van harte welkom in ons sfeervolle Restaurant 'Cruydenhove', gevestigd in het voormalig Kasteel.

Ons restaurant biedt plaats aan 124 personen en u kunt genieten van een uitgebreide kaart met klassieke en eigentijdse gerechten, uitstekende wijnen en een perfecte service in een prettige sfeer.

Het uiterst karakteristieke gebouw heeft diverse authentieke details, zoals de prachtige glas-in-lood ramen in de ontbijtruimte. Het van oorsprong statige 17de eeuwse landhuis dankt zijn naam aan de voormalige kruidentuin en werd met de heropening nieuw leven ingeblazen. Verse basilicum, frisse munt, kruidige kamperfoelie, ...

Leuk detail : de feest en vergaderzalen kregen allemaal de naam van kruiden mee.

Belgische lekkernijen

's Middags kunt u terecht voor een heerlijk lunchgerecht, een kopje koffie met een Belgische lekkernij of een luxe broodje. Voor een afsluitend drankje van de dag is de 'Bellini Bar' the place to be.

Reserveer een tafel

Kom langs of reserveer een tafel in ons statige landhuis en geniet van culinaire verrassingen in ons restaurant. U bent bij ons van harte welkom!

Party time!

Bruiloft, receptie, verjaardag of ander feest in de planning? Hotel Brugge biedt de ideale setting. Wij denken graag met u mee.
Lees meer

 

Uitgebreide zondagsbrunch

Met de hele familie iets vieren of genieten van het weekend met zijn tweetjes? Elk weekend kunt u genieten van een luxe brunch.
Lees meer